Hoe een toename van mijn schermtijd me een linker deed kopen

Laatste bericht, 24 april. April, mei, juni… shiiiiiit! Okay, het is niet dat ik heb stilgezeten op mijn lui gat (ah nee, want de continue stroom “mama!”, “mamaaaaaa!!!” en “MAAAAMAAAAAA!!!!!!!” weerhieldt mij daarvan). Maar ik moet wel toegeven, ik heb meer gedacht dan gebreid.

Tijden van crisis bieden weinig goeds (hey, er zitten goeie aspecten aan, hoor!) voor mijn mind dat tsjokvol ongeopende potjes ideeën zit. En die pottekes staan onder druk!

hague linker
Vooral deze übersexy plaat did the trick!

In den beginne der Corona werd ik geconfronteerd met een aanzienlijk hoger percentage schermtijd. Hiermee scoor ik zeker geen medaille partner-van-het-jaar maar ik wist hem wel te overtuigen mezelf op de wachtlijst te zetten voor de aanschaf van een linker.

Een linker?! Nu zou ik wel een mopje kunnen maken over twee linker handen maar aangezien ik thuis toch de grappigste ben moet ik mezelf niet gaan overdoen, hè. Grenzen kennen, en al.

hague linker

Het ineennaaien van een trui is echt een tijdrovend klusje. En ook niet echt één van mijn favorietjes – al is er gelukkig Netflix om het leed te verzachten. Een linker is een handig gerief in mijn atelier om kledij te assembleren.
Tijdswinst, nette afwerking, meer schermtijd #quechinque <3

Ziedaar 🙂

qué passap hague linker
Hoe lomp dat spel ook is, ge kunt het toch nog op je hoofd zetten!

En wat die schermtijd betreft, dat was dus wel inclusief deze fantastisch spannende video:

And to top it all off, deze met geweldige coupe van Ruth Wood, goed voor meer dan 1 uur (!) fun-fun-fun:

Superveel kijkplezier en increase van de schermtijd toegewenst lieve vrienden van de blog!

3 reacties

  1. Mariette Giët

    Hey Femke, ‘k heb me ook een gekocht, is een prachtig ding . Voor die plastieken tapjes gebruik ik het onderste pijpje van een dispenser handzeep van bij den aldi, dat snij ik in 4 en duw het een beetje plat dan past het perfect op 2 pinnetjes . Veel plezier met de uwe !!!!! Mariette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *